Årsmöte

2015-03-21

Nu har Moderaterna i Ale haft sitt årsmöte. Det hölls på Repslagarmuséet i Älvängen. Vi var ca 20 personer som deltog i mötet och vår Förbundsordförande Gunnar Lindell och bitr. ombudsman David Jansson gästade oss. 

Vi började med en tyst minut för Bengt Lewin och Christian Forsäng som båda har lämnat oss i år. Bengt har varit trogen partiet i många år, han var med och startade Ale södra partiförening och det är nästan 40 år sedan. Christian kom in i partiet på senare år, han kom in i Kommunfullmäktige 2014 och blev ledamot i Samhällsbyggnadsnämnden, vilket han såg fram emot med stort engagemang.  

Visning av Repslagarbanan. Bent deras trevliga och duktiga guide visade oss runt och berättade om Carlmarks Repslageri. En imponerande verksamhet. Det är tur att repslagarbanan är bevarad, det är den enda banan i Sverige som är igång. Samtliga rep till Ostindiefararen Götheborg har slagits på den banan. Vi fick även se hur man slår rep.

"Kockmalin" från Älvängen var det som dukade upp en smakfull buffé, med bra stämning avslutade vi årsmötet.

Vi avtackade Ida Löfgren och Mona Gunlycke samt Inge Nilsson för deras arbete i styrelse och revisor. Välkomnar samtidigt Susanna Movitz, Lars Kopp och Kent Kjessler Mattsson in som ledamöter.

Styrelsen passade också på att ha ett konstituerande möte:

Maj Holmström, Ordförande
Susanna Movitz, Sekreterare
Daniel Mörner, Kassör
Kent Kjessler Mattsson, Medlemsansvarig
Lars Kopp, Kampanj/Valledare
Isabell Korn, Utbildningsansvarig
Kardo Kalkali, MUF-representant

 

 

RSS