Ale Invite och Näringslivet

2015-01-27

Sätta Ale på kartan

Det är väl knappast någon som har missat att det blir Alebacken som kommer att synas och höras i februari. Ale Invite är en Snowboard Big Air tävling som kommer hållas den 28 februari 2015. Tjugo av världens bästa åkare kommer till Alebacken. Tävlingen är kombinerad med en endagsfestival med kända svenska artister på scen, foodtrucks, öltält, mässområde, Burton Riglet Park och snowboardskola för de minsta i barnbacken. Detta är stort för Ale.

Näringsliv

Ale rena raketen i företagsranking, skriver GP. Vi framstår i dag som ett lysande exempel på hur en kommun kan göra för att skapa ett positivt företagsklimat. Svenskt Näringslivs ranking över företagsklimatet visar att vi i Ale har klättrat från plats 241 till plats 61 på två år.

En enad majoritet i Ale kommun anser och har gett Mikael Berglund uppdraget som särskild ansvarigt kommunalråd för Näringslivsfrågor.  Det glädjer oss oerhört att Mikael kommer att fortsätta sitt arbete med att få möjlighet att förbättra vårt näringslivsklimat till ännu bättre höjder tillsammans med vår näringslivschef  Pia Areblad.

Det är bara att gratulera Ale till framgångarna!

RSS